Extensions

Extensions door Heidi's Kapzones

Bij Heidi's Kapzones kiezen wij resoluut voor de extensions van Euro So.Cap! Wij maken altijd eerst een afspraak om de kleur te bepalen en de procedure te bespreken. Daarna bestellen wij jouw gewenste extensions die we normaal gezien 4 werkdagen later kunnen plaatsen.

Euro So.Cap is een topmerk waarbij enkel 100% mensenhaar gebruikt wordt en dat bekend staat om zijn optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Vul onderstaande technische fiche in en bekijk ook de tips om je extensions mooi en gezond te houden!

Zorgen voor uw nieuwe haar!

Lang, prachtig haar is een uitstraling van gezondheid en luxe. Om uw extensions in de beste staat te behouden geven we u graag wat goede raad en tips mee, zo zal u optimaal kunnen genieten van uw nieuwe extensions!

Borstelen

Wanneer u het haar gaat borstelen kunt u best een grote borstel met zachte haren gebruiken. Dit voorkomt dat uw extensions of uw eigen haren gaan klitten en/of beschadigd raken. Het best begint u door onderaan de punten te borstelen, daarna het middengedeelte en uiteindelijk het hele haar. Kiest u voor curly extensions dan kan u beter niet borstelen of föhnen want dan gaat uw haar pluizen; met de vingers werken is hierbij een gouden regel. Borstel het haar nooit als het nat is en vermijd ook zoveel mogelijk een kam!

Wassen

Bostel het haar grondig voor het wassen. Maak het haar nat met warm water en was het haar vanaf de kruin naar beneden. Dus niet ondersteboven gaan hangen! Maak gebruik van een zachte shampoo en breng de normale hoeveelheid aan bij de wortels en masseer de hoofdhuid met kleine draaiende bewegingen. Zo wordt het eigen haar en de extensions gereinigd. De lengte van het haar hoeft niet apart gemasseerd te worden aangezien dit voldoende schoon wordt tijdens het uitspoelen. Spoel het haar goed uit en herhaal indien nodig. Het haar in de eerste 24 uur na het inzetten NIET wassen. De bonds moeten eerst goed uitharden!

Verzorging

Elk haar heeft verzorging nodig, zowel uw eigen haar als uw extensions. Wij adviseren dan ook om de aangepaste shampoo en conditioner te gebruiken, die is tevens ook te verkrijgen in het salon. Masseer de conditioner zachtjes in, enkel op de lengtes van het haar en laat minimum 3 minuten inwerken. Spoel daarna ook weer grondig uit. Er is ook een serum te verkrijgen dat u op droge haren kunt toepassen als extra verzorging. Dit gaat ervoor zorgen dat u de haren beter kan borstelen en geeft een natuurlijke glans.

Handdoekdroog maken

Na het uitspoelen, het meeste haar verwijderen door het haar zacht uit te knijpen. Wikkel een handdoek om het haar en dep het droog. Niet wrijven! Daarna het haar met de vingers sorteren. Niet borstelen als het haar NAT is!

Drogen en stylen

U kunt het haar aan de lucht laten drogen of föhnen. Als u een föhn gebruikt, dan liefst op een lage temperatuur. Eens het haar droog is, kunt u elk apparaat gebruiken wat op uw eigen haar gebruikt wordt zoals bv. een krul- of stijltang. Wanneer u een finishing product gebruikt, let er dan zeker op dat er een laag percentage alcohol in zit! Te veel alcohol kan de bonds beschadigen waardoor ze los kunnen komen.

Handige tips

*gebruik geen shampoo of conditioner met olie of fruitextracten zoals citrus. Deze zullen de draagtijd van extensions verkorten. Wij raden u zeker de producten van ons salon aan, die speciaal ontwikkeld zijn voor de behandeling en verzorging van hairextensions.
**als u last heeft van vet haar moet uw haar vaker gewassen worden dan het gemiddelde. De natuurlijke vetten kunnen ervoor zorgen dat de extensions uitvallen. Wij raden u dan ook aan uw haar langer dan normaal te spoelen.
***voor het slapen een losse vlecht maken, voorkomt klitten en knopen. Ga nooit met nat haar slapen aub.
****als u regelmatig zwemt of op vakantie gaat en u draagt extensions raden wij u aan om tijdens het zwemmen een beschermende badmuts te dragen. Zit u in volle zon, doe dan wat zonnecrème of een maskertje op uw haren zodat deze goed gevoed worden.
***** maakt u gebruik van een zonnebank, probeer uw haren dan af te schermen door middel van een handdoek.
****** zit niet onnodig aan uw extensions te prutsen. U voorkomt dan dat ze gaan lossen.
******* houd er rekening mee dat het een aantal dagen duurt vooraleer u gewend bent aan de extensions. U kan lichtjes haarpijn hebben de eerste dagen en moeilijker slapen.

Nazorg

Laat na 10 – 14 dagen uw extensions even in het kapsalon controleren: zo kunt u extensions die wat onprettig aanvoelen laten verwijderen en andere laten plaatsen. Bent u de extensions beu, maak dan even een afspraak met de kapper om ze te laten verwijderen: dit kost u niets extra! Trek ze er zeker niet zelf uit want dan beschadigt u uw eigen haar teveel.

Heeft u nog vragen of problemen, neem dan gerust contact met mij op!
(0470/582635 – 089/852535)
Ik wens u veel plezier en goede reacties met uw extensions en ben u graag van dienst!
Groetjes, Heidi

 

TECHNISCHE FICHE INTAKE HAIREXTENSIONS Heidi’s Kapzones
NAAM *
DATUM
ADRES
WOONPLAATS
TELEFOON
WENS
HAARGROEI *
TRAAG
NORMAAL
SNEL
HAARUITVAL AANWEZIG *
JA
NEE
MEDICIJN GEBRUIK
HOEVEEL BENODIGDE EXTENSIONS? *
25
50
75
100
125
150
175
200
LENGTE EXTENSIONS *
30CM
40CM
50CM
55-60CM
STRUCTUUR VAN DE EXTENSIONS *
STRAIGHT
CURLY
VERZORGING
PRODUCT GEBRUIK
CONTROLE EXTENSIONS (NA 2 WEKEN )
BIJ TWIJFEL :3 PROEFEXTENSIONS PLAATSEN
PRIJS
AANBETALING
DATUM
HANDTEKENING CLIENT
HANDTEKENING SALON
* verplicht(e) veld(en)


_ IK HEB DIT FORMULIER GOED DOORGELEZEN, IK HEB ALLE VRAGEN NAAR WAARHEID BEANTWOORD EN IK BEGRIJP DE INHOUD VAN HET FORMULIER VOLLEDIG. IK BEGRIJP DAT ER KOSTEN DOOR DE STYLIST GEMAAKT MOETEN WORDEN IN DE VORM VAN BESTELLINGEN EN VRIJHOUDEN VAN AFSPRAKENTIJD. IK GA AKKOORD MET EEN AANBETALING VAN 1/3 VAN DE PRIJS.